Indretning2019-05-08T16:01:36+00:00

INDRETNINGSARKITEKT I KØBENHAVN OG AARHUS

FOR PRIVATE

Har du mistet overblikket og den røde tråd i indretningen af dit hjem? Vil du klargøre til salg, starte på en frisk, optimere, renovere, eller bygge om?

Det kan være vanskeligt at overskue bare ét af de nævnte projekter for dig og familien i en travl hverdag. Som indretningsarkitekt i København og Aarhus, er Spekt-RUM eksperter i indretning af hjem i større dele af landet. Vi ser dig, din familie og jeres hjem som et samlet hele; det skal samspille og harmonere, og i skal føle jer godt tilpas. Måske overrasker vi jer med ny inspiration! Under alle omstændigheder, kan vi garantere en helhedsorienteret løsning, hvor der er taget hånd om alle de væsentlige aspekter, der gør en positiv og mærkbar forskel i dit og jeres hjem!

HVORFOR SPEKT-RUM SOM INDRETNINGSARKITEKT?

Spekt-RUM består af arkitekt MAA Cathrin Bartram samt grafiker og designer KADK Henriette Borg. Vores samarbejde tilbyder gode, velfunderede og arkitektoniske løsninger til eksempelvis køkken og bad, tilbygninger og renoveringer. Samtidig har vi mulighed for at tilbyde nogle helt særlige og unikke rammer, med specialdesignet inventar og tapeter, skabt udelukkende til jeres hjem.

Vores baggrund, som henholdsvis arkitekt samt grafiker og designer, er stærkt medvirkende til at vi kan tilbyde helhedsløsninger, der er influeret af forskellige faglige optikker. Projektet virkeliggøres med fokus på indretning og funktionalitet, tillige med farvesætning, materialevalg og unikke løsninger.

Projektforløb:

  • Vi besøger jer i hjemmet, og i fællesskab afdækker vi behov og ønsker, som vil danne grundlag for den videre proces.
  • Vi udarbejder en visualisering med moodboard, hvor dine og vores tanker vil blive synliggjort og brugt som inspiration.
  • Projektekts omfang klarlægges, og herefter aftales pris på såvel skitseforslag som etablering.
  • Projektet kan udarbejdes på timepris eller som fast honorar. Som det passer dig bedst.

Er opgaven af større håndværksmæssig karakter; har vi et velfungerende samarbejde med dygtige og erfarne håndværkere.

KONTAKT OS …

Arkitekt MAA Cathrin Bartram
Telefon: +45 20120237
Mail:
c.borg@live.dk

Grafiker/designer KADK Henriette Borg
telefon +45 26203538
Mail: henrietteborg@gmail.com

Lad os gøre noget ved drømmen!